My own Hello Kitty mobile

Idag har vi haft musik i skolan två gånger, oså har vi fått dricka och bulle för vi skulle igentligen haft med oss det imorgon (vi fick det från mattanterna) så vi åt det idag istället.
Annars har vi gjort eget papper i skolan också, dom är inte riktigt färdigtorkade än så jag vet inte hur mitt blev.
Imorgon ska jag åka till Rosenlundsbadet med klassen och bada :D

Sporta bra, snyggt och enkelt


Ny bikini i min garderob

Idag åkte jag och Moa in till Skövde för jag behövde en ny bikini. Jag hittade dock ingen underdel som passade och satt bra men jag har en vit hemma sen förra året.
Eftersom det inte är ljust ute såhär sent på kvällen så blev bilden inte så bra (jag gillar inte att använda blixt) men med lite Photoshop av ljus så blir det helt okej :)


Jag avslöjar varför vi var i Stockholm och Varberg

För er som har undrat vad det är min mamma ska börja sälja, som jag även nämnt om innan i bloggen där jag sagt att jag skulle på hemligt äventyr. Och igår var vi på sista inköper i Stockholm, förra va i Varberg.
Det är nämligen *trummvirvel*.. skor!
Skorna är i högsta kvalitet och märkerna är bland annat Shepherd, Tommy Hilfiger och via vai.
Detta kommer öppnas i samma butik som hon har alla kläder och inredning just nu i, det är ett ställe som är igenstängt just nu.
Detta öppnas i början av September i höst, så det blir alltså höst och vinterskor som hon börjar mer.
Jag berättar mer om detta när det börjar närma sig.

Dag 7 - Summer, summer, summer!

Jag älskar ballerina skor!

Anmäl dig i detta inlägg!


Stockholm

Tidsinställt
...........................
Hello, just nu är jag påväg till Stockholm. Tro det eller ej men jag har aldrig varit där innan, så nu blir jag av med min Stockholm-oskuld. Vi ska på inköp till mammas affär över dagen. Jag får inte berätta än vad det är för något, it's secret! Får göra det på måndag om inte annat.
Jag längtar jättemycket tills i höst för det är då dessa släpps i hennes butik.

Love


En varm sommarkväll + grill + kille + gitarr + John Mayer's låtar = ♥

Dag 6 - Mitt smink


Dra en livslott!

HÄR!

Rädda barnens katastroffond

Idag har jag stått vid Ica och Konsum som jag berättade om förut och samlat in pengar för Rädda Barnens katastroffond. Alltså går pengar till t ex Libyen, Japan och fler länder som har det svårt just nu. Jag tror att vi samlat ihop mellan 600-700 kr på typ 1h 30min. Det var t om folk som gav 100 kr :)
Jag känner att jag gjort en god gärning iallafall och vi ska snart som möjligt göra dett igen.
Och Sara som var våran handledare just då var också trevlig och snäll, hon fick stå med oss eftersom barn under 18 år inte får stå utan vuxen och vi har pratat smått om att starta en ungdomsförrening.

Dag 5 - En låt som väcker känslor

Låten!

Btw, glöm inte att anmäla er till veckans fredagsblogg här.

Dag 4 - Film om min kamera

Haha, helt ärligt, det funkar inte enns att redigera videon så jag kan inte visa. Får bli någon annan gång!

Dag 3 - Några bilder som sammanfattar dagen

Började dagen med en frukost. Hönekaka, gurka, keso, färsk ananas, äpple, hemmagjord oboy, ost, vanilj yoghurt och hallon

Ärlig talat glömde jag att det var idag jag hade att jag kulla ta kort som sammanfattar dagen. Har ändå inte gjort så mycket men jag har väl städat, tränat och duschat. Som en helt vanlig dag utan skola bara.

Läsarfråga - Japan

Svar: Visst kan jag göra det, lite av detta är hemtat från Wikipedia.org så allt visste jag inte innan.
Men mitt favoritland är såklart Japan som ni kanske vet.

De fyra största öarna är: Honshu, Hokkaido, Kyushu och Shikoku.
Väster om den japanska arkipelagen ligger det Japanska havet och söderut det Östkinesiska havet. På fastlandssidan, på andra sidan Japanska havet, ligger Ryssland, Kina, Nordkorea och Sydkorea.
Med sina 127,77 miljoner invånare på en yta av 377 923 km² är Japan ett av de mest tätbefolkade länderna i världen. Befolkningstätheten är 342,6 inv/km². 75 procent av landets yta är obeboelig med branta berg, djupa raviner och skogar.

Deras flagga är vit med en röd cirkel i mitten och stadsvapnet liknar en gul blomma.
Huvudstaden heter Tokyo och i Tokyo bor det 35 682 460 invånare sedan 2005-10-01.
Åker man till Japan betalar man med Yen (JPY) och måste dra fram klockan 9h.
Deras största sjö är Biwasjön och längsta flod är Shinanogawa.

Ordet Japan är en exonym, på japanska heter landet Nihon eller Nippon (日本), officiellt Nihonkoku eller Nipponkoku (日本国), "Japanska riket". Teckensammansättningen, som ordagrant betyder "solens ursprung", eller som det vanligen tolkas tillsammans med tecknet för land, "Soluppgångens (land)", härstammar från det väster om Japan belägna Kina. Tidigare hade flera namn förekommit.

Dag 2 - Vad jag gjort idag

Idag har jag för det mesta varit i skolan. Acka och Göran kom och pratade om våra kamratrelationer inom klassen och då fick vi fylla i ett papper. Och så har vi haft matteprov som vi hade i början av skoldagen vid klockan 08:30.

Efter skolan följde jag och Hill med Ella hem för att packa och det slutade med att vi åt mackor och spelade Buzz, sedan åkte vi hem till oss och då började vi göra iorning sängarna så vi slapp bädda senare. Och när jag såg solnedgången var vi snabbt ute och knäppte några bilder, då träffade vi även på Clara. Sedan åkte vi med Nisse och handla och åt sedan kvällsmat. Och just nu sitter jag och lyssnar på musik och Ella sitter brevid med sin dator, och vad hon gör vet jag inte.

En bild som jag tog i Söndags när jag och Ella var ute och tog kort.

Dag 1 - Summer, summer, summer!


Ännu en lista

Dag 1 - Summer, summer, summer!
Dag 2 - Vad jag gjort idag
Dag 3 - Nångra bilder som sammanfattar dagen
Dag 4 - Film om min kamera (om jag lyckas få en bra)
Dag 5 - En låt som väcker känslor
Dag 6 - Mitt smink
Dag 7 - Summer, summer, summer!

Haha, summer, summer, summer menas med att det är ett inlägg om kläder inför sommaren :D

Pray for Japan!


Anmäl dig i detta inlägg!


Dag 7 - Mitt drömbröllop

Jag har just precis sett på solsidan och faktiskt så pratade vi precis om bröllop och sånt direkt efter eftersom Anna & Alex skulle gifta sig. Så jag berättade hur jag ville ha det på mitt, och nu ska jag berätta för er.

Jag ska gå med en lång fluffig klänning i vitt och precis framme vid prästen i kyrkan ska min kille stå som jag ska gifta mig med. Och i kyrkan ska det vara blommor som man slagit ihop så de ser ut som hjärtan som hänger längs väggarna i den stora kyrkan fullt med människor som enbart kollar på mig och viskar om hur fin jag är i min klänning (Haha!). Och precis när vi kysser varandra ska en vacker kärlekslåt börja spelas av artisten som sjunger låten på riktigt. Och sedan åker vi på en smekmånad i t ex Costa Meloneras, Jumeira Beach, Mauritius eller Maldiverna

Dag 6 - Om jag vann en miljon

Just för tillfället skulle jag köpa ny dator, kamera, objektiv, blixt och allt sånt. Och så skulle jag ut och resa och spara resten tills jag blir vuxen för att kunna köpa hus och gå de utbildningar jag vill gå.
Och så skulle jag skänka lite pengar till Japan och andra länder som har det svårt.

Vinnaren av veckans fredagsblogg är...

Amanda!

Dag 5 - Mina föräldrar

Mina föräldrar var min första kärlek. De är dom som jag växt upp med genom åren och dom är bäst!
Jag vet att dom alltid finns där om man behöver prata om något, hjälpa till med läxor eller något annat.
Finns inte mer att säga, ett ord kan betyda lika mycket som tusen ord kan göra.
Jag älskar er!
Pappa till höger i rutigt och mamma i andra bilden :)

Sitter i skolan

Hej bloggen!
Sitter i skolan nu och vi har rast. Vi har snart SO, och eftersom vi har Ann-sofie i det är det super bra!
Senare idag ska jag vara med Clara och Amanda sen så ska jag sova hos Clara.

Bild ur arkivet :)


Dag 4 - Min kamera

Jag fotar med min lilla bebis Canon 500d som jag fetälskar!
Till det har jag tre objektiv varav att jag fotar med ett.

Canon ef-s 50mm f/1.8 II är ett vanligt standard objektiv som man får med när man köper kameran.
Canon ef-s 38-76  0.58m/1.9ft är ett som är min mammas till hennes men eftersom hon inte har digital så använder jag det ibland.
Canon ef-s 18-55  0.25m/0.8ft är det som jag alltid använder som är bäst! Hihi

Dag 3 - En plats jag älskar (inom sverige)

Min favoritplats är faktiskt hos min mormor & morfar på sommaren. Att vakna upp där, gå ut i ett soligt väder, och sedan plocka sin egen frukost som består av vinbär, smultron osv med mjölk och socker till. Mums!
Det är typ det, finns inte så mycket mer att säga :)

Dag 2 - Mina drömmar

Mina drömmar är om Japan, giftemål och fred.
Jag skulle vilja börja och berätta om Japan. Som många vet är Japan ett land som inspirerat mig till 80%, mitt drömland. Att få gå på underbara Shibuya 109 och shoppa, gå längs Tokyos gator och inte veta vart man ska och bo på ett skyhögt hotell med fin utsikt över staden. Och att varje dag när man kommer ut ur dörren och se människor som klär sig som en manga-figur till vardags, eller folk som sminkar sig till porslinsdockor, eller de som bara helt enkelt smälter in i mängden. Japan är för mig ett helt underligt land där mycket händer och allt gulligt verkar ha sin historia därifrån enligt mig :D

Sedan så kommer vi till giftemål. Jag drömmer om ett stort bröllop, där jag går på en lång matta med vit lång fluffig klänning och alla blickar är ricktade mot mig. Och veta att där framme vid den lilla trappan upp till prästen står en kille som kommer älska mig för den jag är och inte för hur jag ser ut eller om jag är rik eller för att han tycker synd om mig, bara för att han älskar mig. Ett drömbröllop helt enkelt

Och tillslut.. fred på jorden!
Ibland undrar jag hur världen skulle vara utan krig, naturkatastrofer eller annat hemskt. Den skulle vara så lung och man skulle kunna känna sig trygg vart man än går. Detta är ju en dröm som jag vet aldrig skulle kunna gå i uppfyllelse, för att de flesta krig handlar ju nästan enbart om deras religioner osv. Jag tycker att det är så hemskt att allting händer och ibland tänker jag på hur tur jag igentligen har det, att jag får gå i skolan, bli mätt varje dag, har råd med kläder och har någonstans att bo.
En bild som kanske inte passar in så bra, förövrigt är den inte redigerad vilket mina bilder brukar vara.

Nytt i garderoben

Tack mamma!

Dag 1 - Vad jag längtar till

Det finns sjukt mycket jag längtar till, men speciellt sommaren. Att slippa gå med jobbiga tunga kläder och klä sig i fina klänningar och vara helt bar om benen och att ligga på en sandstrand och sola. 7
För i sommar ska jag även till Mallorca och där är det så sjukt fint, jag var där när jag var liten så jag minns inte så mycket. Men jag har sett bilder och filmer på det och det ser helt underbart ut. Så det är nog det jag längtar efter mest.

Varnar känsliga läsare

Såhär är det i Japan just nu, R.I.P!
http://www.facebook.com/album.php?fbid=198656253490828&id=158535797502874&aid=45922

Liten lista, börjar imorgon

Dag 1 - Vad jag läntar till
Dag 2 - Mina drömmar
Dag 3 - En plats jag älskar (inom sverige)
Dag 4 - Min kamera
Dag 5 - Mina föräldrar
Dag 6 - Om jag vann en miljon
Dag 7 - Mitt drömbröllop

Anmäl dig i detta inlägg!


UKM

Hejsan mina bloggläsare!
Igår var jag och sålde korv på UKM (Ung Kultur Möts), först var det inte någon som köpte men efter ca 1,5 timme så kom det jättemånga så det var väldigt svårt att veta vem som hade betalat och vem som väntade osv.
Men vi hade skoj iallafall. Jag tog några bilder men de flesta blev bara dåliga så jag har inte så många.

Först så fixade vi lite, eller aa jag antar att det var Olle som fick göra det mesta. Sen så satt vi och snacka och sånt och när alla som sjöng och de var färdiga så kom då som sagt nästan alla och köpte korv.
Sen stod Mikaelah och Anton och var lite sådär sociala och så stod vi och flummade lite då med.
Några bilder blev lite suddiga, men jag visste vad jag skulle ha inställningarna på kameran på eftersom det var lite mörkt.
Tack iallafall Moa, Clara, Amanda och Johannes som mest var med sina kompisar, och såklart till alla kunder som köpte så Claras klass kunde få pengar till klasskassan.

Min hemliga internet-hobby

Jag har en faktiskt en internet-hobby som många kanske tycker är lite konstig, men jag verkligen älskar att kolla på hotell i olika länder (speciellt i asien) och vart dom ligger, jämföra priser osv.
Idag kollade jag på hotell i Thailand - Bangkok, och när jag hittade ett hotell så blev jag verkligen sugen på att vinna lite pengar och sedan sticka dit!
Kolla inte nedan om ni lätt blir sugna på att åka iväg och resa :)




Lebua at State Tower i hjärtat av Bangkok ligger nära Sri Mariamman-templetLumphinee Park och Siam-torget. I närheten finns även Wat Suthat och Wat Saket.

Lebua at State Tower har ett fullständigt spahälsoklubbutomhuspoolspa-badkar och ångrum. Affärsbekvämligheter på den här 4.5-stjärniga fastigheten omfattar företagscentermötesrum för små grupper och teknisk support. Denna fastighet i Bangkok har restaurangbar/lounge och bar vid poolen. Gästerna serveras kostnadsfri frukost varje morgon. Mot en tilläggsavgift har gäster tillgång till flygplatstransportGästparkering är kostnadsfri. Ytterligare bekvämligheter omfattar spa-behandlingarfitnessanläggning ochbastu.

Lebua at State Tower har 357 rum. Tv:n har kabelkanaler och dvd-spelare. Rummen har kostnadsfri trådlös Internetanslutningcd-spelare och kostnadsfria dagstidningar. Rummen på denna 4.5-stjärniga fastighet har pentry med mikrovågsugnkylskåpoch kaffe-/tebryggare. Badrummen har separat badkar och duschtelefonbadrock och designertoalettsaker. Uppbäddningsservice erbjuds varje kväll och städning finns tillgänglig.

Nå, blir ni lika sugna som jag?

Vinnaren av veckans fredagsblogg är..

Bella!

Klänning - Ida Sjöstedt


Åh tror ni inte att jag dog lite när jag fick se denna klänningen? Den är så underbart fin!
Om jag hade haft pengar hade jag köpt den.
Finns på bl a Nelly.com för 1395 kr

Mysmatchen med OLW

Hej alla fina läsare! Ni vet väl att mysmatchen är i full gång och alla kan vara med och tävla. Jag har själv gjort ett bidrag och det vore jättekul om ni kunde rösta på mig (om ni tycker smaken verkar god såklart) klicka HÄR för att rösta!

Jordbävning i Japan!

Hej, idag i skolan fick jag höra om den hemska nyheten som inträffade inatt i Japan. Jag blev verkligen jätteledsen när jag höra det. För er som inte vet så har det varit en jordbävning nordöst om Tokyo.
En tsunami drar nu in över Japans kust och tsunamivarning har utfärdats vid Rysslans kust och öar i Stilla havet.
Det var ett jordskalv som uppmättes till 9,1 och det högsta man kan ha på en jordbävning tror jag är 10.
Ja ni förstår, kolla HÄR!
Man blir så sjukt ledsen när sånt här händer, och nu är det ju t om Japan, och jag som gillar Japan så mycket, ännu värre!

Uppdate: HÄR finns även en video från svt där man kan se lite mer!

Visste du att kramar förlänger liv?

Det är faktiskt sant, en undersökning har visat att av 8 kramar varje dag mår man bra och av 12 lever man längre.
Så ut och kramas!

Anmäl dig i detta inlägg!


Inspiration på hög nivå!

Bildkälla

Sommaren

När vi kan se gräsets gröna färg.
Himmlens vita moln.
Och solens ljus på kvällen.
Då vet vi att det är sommar.
Himmlens vita moln.
Och solens ljus på kvällen.
Då vet vi att det är sommar.

Svar på frågor

Om man såg dig på stan, skulle man få komma fram och ta kort och sånt med dig då?
Haha, när jag läste denna fråga blev jag typ först full i skratt, för jag är ju verkligen ingen känd bloggare. Men det är klart man får.

Vart kontaktar man dig?
Jag har en liten ruta i header där det står, klicka där på ;)

Får man göra idolbilder till dig?
Självklart!

Hur tar du så bra bilder? Hur redigerar du dina bilder?
Hihi, tack det vet jag inte. Jag testar mig fram med olika funktioner. Och läser bloggar där dom tipsar, Cornelia är väldigt bra på att förklara!

Vinnaren av veckans fredagsblogg är..

Emelie!

Meningslöst

Hej, jag vet att ni gillar när jag inte uppdaterar. Hejdå!

Inlägg åt Betty


Bild från när vi var små
Hej Betty!
Hoppas du läser det här för nu har jag tid att göra ett inlägg. Det är såhär att jag har precis kommit hem och knäppt några bilder på mina godisar som jag precis köpt på Hem & Hobby. Jag lägger upp bilder senare på dom, för dom är så små och gulliga.
Kram och krya på dig!