I want to meet him again.


Happy christmas everyone!

God jul på er alla!
Hela facebook är bombat med "God jul" så ska försöka att inte kolla där mer, eftersom det inte ens känns som jul. Ingen snö, inga paket på morgonen, ingen julgran, ingen julmat (än så länge) och inga julkläder. Fint! Ska försöka göra det bästa av dagen ändå och låtsas att allt är juligt, man ska alltid tänka positivt! :D
Är just nu i Älmhult hos farmor & farfar och senare idag ska jag åka till mormor & morfar för att träffa mina kusiner, mamma & Nisse, mormor & morfar och mammas syskon :)
God jul och hoppas att ni får massa fina paket och en redigt god jul även om det inte är någon snö. Kramis!

Bilden är från i onsdags när vi hade julavslutning i skolan ;)


Let me take you higher, let me prove it

Hej alla underbara!
I onsdags fick vi jullov, känns så himla skönt! Känns skönt att behöva slippa gå upp tidigt på morgonen (även fast jag väljer att gå upp vid 8 nu, men det är ju ändå 1h 30minuters sovmorgon), stressa med en massa läxor som ska bli klara och att ha lite mer tid till att göra annat.
Efter att vi slutat skolan väntade jag och Hill på att Nisse skulle sluta jobbet och sedan åkte vi in till Skövde för att handla de sista julklapparna. Så skönt att ha det färdigt! Köper dock bara till mina kompisar eftersom jag inte har råd med att köpa till hela familjen, vi är ju så många (!) och om jag bara skulle köpa till en skulle jag få så dåligt samvete för att jag inte köpt till alla.
Igår åkte jag och Hill till Ella, där hade vi mini-julafton. När vi kom dit fikade vi julfika, lussebullar, pepparkakor, knäck, kola, och judebröd. Sen så klädda Hill ut sig till tomte (eller för er som tror på tomten (för han finns ju?) så var det mini-tomten som kom) och vi öppnade paket. Jag fick en hel del fina saker, ska försöka visa upp allt så småningom i bloggen. När vi kom hem klädde vi julgranen, tror vi har finaste granen i hela Hjo. Det hänger dataspel, tidningar, kalsonger, fjärrkontroller, papper, nallar och påskägg. Men om jag känner min mamma rätt kommer hon ta ner det, om hon inte redan gjort det. Senare på kvällen hade jag och Hill ansiktsmask, det var en av alla sju saker jag fick.

Och idag åker jag till Älmhult, ska fira jul där eftersom både mamma och pappa ska åka dit. Så ska va hos farmor & farfar på förmiddagen och hos mormor & morfar på eftermiddagen. Skönt att komma bort lite.
Kramisar!

Julavslutning

Det är snart dags för julavslutning och om bara några timmar har vi jullov, det känns helt konstigt. Har precis hittat vad jag ska ha på mig och ska gå och ta något att äta innan Nisse kommer och ska hämta mig och Hill :)
Kramis!


I want to love somebody

Idag i skolan har det varit sjukt slappt, efter rasten pysslade vi och såg på film och efter lunch, och lite senare hade vi slöjd. Så sjukt skönt att vi slutar skolan imorgon! Förra året hade jag bestämt vad jag skulle ha på mig en månad innan och nu är det en dag kvar och jag har inte bestämt mig än. Ska kanske kolla om mamma har något jag kan låna, tycker dock inte det är så viktigt eftersom vi inte ska gå fram och sjunga i år.
På tal om jul och allt sånt där, herregud, det är ju på lördag julafton är! På fredag åker jag till Älmhult och kommer hem på söndag, och jag har knappt bestämt var jag ska fira nyår i år. Känner att detta året har blivit mer ett år som jag-tar-dagen-som-den-kommer-år, skönt men ändå rätt stressigt att inte veta var man ska va osv.

I'm lost for words.

Idag var skoldagen rätt slapp, vi började med att måla, sedan engelska, idrott, lunch och sedan film. Efter skolan så följde Hedda & Linnea med mig och Hill hem, vi gjorde varma mackor, och jag gjorde läxor. Vid fem åkte jag och Hill till gymmet för att träna Zumba. Vi var typ bara nio - elva stycken, fick en spykänsla i munnen också så tog det rätt lugnt. Efteråt gick jag och Hill in i Easyline-rummet och testade i princip allt, där var vi i 1h.

Är färdig med min engelska spökhistoria och SO så det känns jättebra. Hoppas inte jag glömt göra något bara!
Imorgon ska vi julpyssla och se på film hela dagen, kramis!


I want to go far away from this city...

Hej, sitter här hemma nu och gör läxor på mammas dator. Kan inte använda mitt Word på min egen så får göra det på mammas iMac. Har en hel engelska historia att göra + historia om typ Gustav Vasa, åh längtar verkligen till det blir jullov så jag slipper allt stress med skolan.
Inaktiverade mitt Facebook konto igår, ska försöka sluta med det så mycket som det går. Kanske ska aktivera det på jul för att se vad alla fått i julklapp men sedan inaktiverar jag nog det igen. Ärlig talat blir man rätt handikappad av att inte kolla Facebook, hade jag inte haft det hade jag t ex inte vetat att Ulrik Munther skulle till Hjo igår osv.
Ska göra färdigt mina läxor nu så min lärare slipper få damp på mig, kramis!

Tvinspelning

Har varit och kollat på tvinspelningen som var på torget idag, dom spelade in Postkodmiljonären tror jag. Jag åkte mest dit för att se Ulrik Munther, alltså jävlar vad snygg han är! Ångrar att jag inte åkte till hotellet efter och tog bild, men hade sjukt kul ändå, var jättemycket folk där. Programmet kommer att visas på nyårsdagen, så måste verkligen kolla då, stod längst fram så tror jag är med för kameran var där väldigt mycket, läskigt!

Ulrik! <3


Till Ella

Håller på att fixa mig för snart kommer Ella och hämtar mig och sen lite senare ska vi åka till Linnea. Vet att det kommer bli jättekul, vi har alltid kul på födelsedagsfester och så. Inte för att vi gör så mycket mer än att äta, fika, spela musik och dansa osv. Men det är kul ändå, det är personerna som är där som jag allting så roligt.
Ska sluta skriva nu och försöka skynda mig så jag hinner, kramis!

Haha, tog bilden i morse. Tycker jag ser ut som dom där My Little Pony lite, hahahaahaha!!


Julklappar och Skövde

Har varit i Skövde idag med Ella och hennes mamma. Har hunnit med att köpa julklappar, födelsedagspresent till Linnea som har födelsedagsfest imorgon och saker som jag själv behövde. Helt klart nöjd och har inte någon paniksångest längre för att jag inte skulle hinna.
Som sagt ska jag på födelsedagsfest imorgon hos Linnea, tror det kommer bli jättekul och dessutom är det kul att vara så många och samlas då och då och inte bara göra det i skolan.

Apropå ingenting, fan vad alla blivit snygga på senaste, eller är det jag som blivit fulare? Skojar inte om jag säger att jag sett minst 50 snygga killar idag!


Önskelista 2011 del 2

Här är del 2 på min önskelista, vet fortfarande inte om det är något som saknas. Uppdaterar väl den lite senare då :)

1. Tandblekning! Vill ha vitare tänder :D Finns att köpa HÄR.

2. Specialsydda täckbyxor, tycker att det är så fult när dom bara hänger och är spikraka typ. Vet att det kostar sjukt mycket men jag önskar mig fortfarande det :)

3. Svarta shorts. Har alltid akut på sommaren när jag inte hittat shorts jag vill ha, och när jag väl hittar så är dom slut i min storlek. Finns att köpa HÄR (strl S)

4. Jeansjacka med Amerikaflagga, jag älskar denna typen av jeansjackor och jag älskar Amerika, vad passar då inte bättre? Har en sån här innan men den är bara helt i jeans och mycket ljusare som jag köpte i Göteborg i somras. Finns att köpa HÄR.

5. Mössa från Peak Performance, finns att köpa HÄR.

6. Fake tatuering med kors från Style By Tyra, vill ha en kors-tatuering men är ju för liten, då passar ju fake bra ;) Finns HÄR.

Önskelista 2011

Dålig kvalité och allt men har inget Photoshop på denna datorn så fick göra detta i Picasa, bättre än inget liksom ;) När jag skrev rubriken tänkte jag "Är det verkligen bara 2011!? :o, eller skrev jag fel nu?"
Det mesta är ju Jedward saker, konsert billjett, album, iPhone 4 skal + att dom har skorna. Men what ever? Kan inte hjälpa det!

1. Konsertbiljett (+ att boende vore ju bra) till Jedward när dom kommer hit i Januari, OMJ! Finns att köpa HÄR.

2. Sjukt coola skor från Adidas Jeremy Scott, finns HÄR (strl 38)

3. Samma som ovan, finns HÄR.

4. Nya Victory albumet som inte ens kommit ut en, kommer ut nästa vecka tror jag. OMJ, OMJ, OMJ! Finns HÄR.

5. Upp All Night med One Direction, precis kommit ut. Finns HÄR.

6. Tröja med USA flaggan på, finns HÄR.

7. Också Adidas Jeremy Scott, finns HÄR.

8. Same! Finns HÄR.

9. iPhone 4 skal med Jedward på, finns att köpa HÄR. + andra saker där som jag skrev i tipset för alla Jedheads som också finns att köpa på den sidan.

10. Pengar! Men det hade ju kunnat komma på vilken plats som helst. Måste verkligen försöka spara till USA snart! Haha, har dessutom sagt till alla i min släkt att jag bara önskar mig pengar, så lär ju få det. Men får jag det kan jag ju också köpa saker här ovanfrån =:)

Lucka nummer elva & tredje advent - tävling - skönhetsprodukter

För att komma till tävlingen, klicka på siffrorna!

Sälen

Kollade precis på Sälens webbkameror, äntligen säger jag bara!


Don't forget

Hej, glöm inte att anmäla er till förra söndagens tävling där du kan vinna en earcuff. Inga svåra regler eller för hur du ska göra, bara skicka en kommentar och posta inlägget på Facebook.
Imorgon kommer en ny tävling, avslöjar inte vad det är men kan säga att det handlar om smink. Så håll utkik! :D

These guys are totally amazing!


Lucka nummer åtta - Julklappstips till alla Jedheads!

För att komma till tipset, klicka på siffran!
Förlåt att den inte dök upp igår, men jag hade inte tid! :(

Slips

Jag ska strax bege mig mot skolan, vi ska ha slips eller fluga idag, varför vet vi inte än men det kommer vi få reda på i vår skoladventskalender. I'm so exiting för va det är! Haha!
Ni får reda på det senare, jag gissar på att det har något med att det är nobeldagen imorgon, men jag kan ju ha fel :)


Lucka nummer sju - hudvårdskrämer & smink jag använder

För att komma till tipset, klicka på siffran!

Too much love will kill you

Kom hem för ett tag sedan. Idag på idrotten när vi skulle springa och sen gömma oss bakom mattor så ramlade jag, medan jag sprang så föll jag rakt ner på marken och typ glider på golvet. Tog i med armen så har jätteont där, fast det var värre förut, så jag fick gå till skolsyster. Men det är inte så farligt, jag måste bara ta det försiktigt. Så vet inte om jag går till Zumban idag, annars går jag nog till gymmet imorgon och bara gymmar.
I slutet av dagen hade vi Tyska, måste erkänna att det faktiskt är kul, engelska också. För jag gillar att lära mig nya språk.
Fick även en bild idag utav Hedda på Jedward från en tidning, måste hitta någon nål att sätta upp den med! Blev i alla fall jätteglad :D
Förresten, alla ni som också är Glee-fan, glöm inte andra avsnittet i säsong 3 ikväll kl 20:00 (!), och kl 18:00 är 11 avsnittet i säsong 2!


It will be no sunlight if I lose you, baby.


Lucka nummer sex - Musiktips

När du tränar, När du är ledsen, När du är glad, Övrig musik jag lyssnar på, Jul även denna på jul, haha!

Lucka nummer fem - shampoo & balsam tips

För att komma till tipset, klicka på siffran!

Lucka nummer fyra & andra advent - tävling - earcuff

Idag är det andra advent, och advent = tävling.
Denna gång kan ni vinna samma earcuff som jag har HÄR och HÄR

Allt du behöver göra är att dela detta inlägg på din facebook, och skriva en kommentar i detta inlägg med din e-postadress. Alltså måste e-postadressen va i kommentaren, inte bara i fältet för e-post.

OBS. Tävlingen blir bara av om 5 eller mer anmäler sig!
Vinnaren utses nästa advent.

Lucka nummer tre - Skönhetstips


Lucka nummer 2 - 6 frågor


‎"Don't crash and turn your dreams into trash! Always be cool and remember that you are a Jedward Fan! You will be forever Jepic and Jedtastic"
- John & Edward Grimes ♥

Ni är det bästa man skulle kunna få i julklapp, ni är finast i hela världen!

Lucka nummer 1 - Mina favoritappar!

Och HÄR