Trött

Jag ligger just nu i sängen med en handduk i håret och somnar snart. Var på Zumba förut och efter så ställde vi oss på springbanden, så jag måste medge att man blir väldigt trött av att träna!
Tidigare idag hade vi "tjejprojektet", vi skulle ha en idrottsdag med varandra men jag skulle nog inte kalla den det. Vi pratade mest om vad vi ville bli när vi blev stora och vart vi ville bo, och sedan hade vi idrott i en halvtimma.
Efter hade vi så bråttom för jag duscha hemma hos Ella, och Agnes och Hill gjorde också det så vi fick äta mat hemma hos Ella för att hinna (man skulle egentligen äta i skolan).

Nu ska jag kamma/borsta mitt hår innan jag somnar så jag slipper sova med vått hår och få det trassligt när jag vaknar :)

Bilden är från i lördags innan jag stack till Heddas födelsedagsfest :)


Earcuff

Här är mun nya earcuff, många som sa att den var snygg och min lärare berättade att hon hade massor såna hemma som hon hade använt när hon var i vår ålder. Haha jag tycker faktiskt att det är rätt kul att såna saker kommer tillbaka igen, det får mig att tänka att jag inte ska slänga några saker för tänk om det blir modernt igen? :)


Rikare men ändå fattigare

En earcuff, en mascara, ett svart linne, en vit skjorta, ett par svarta jeans och en grå hood-tröja rikare men ändå några hundralappar fattigare. Och även köpt present till Hedda. Visar bild imorgon på allt (förutom det Hedda ska få såklart) är lite för mörkt att ta kort på det nu :)


Jobbigt Zumba-pass

Var på Zumba idag, herregud, måste vart den jobbigaste av alla pass jag varit på. Men det var ju kul ändå fast man blev sjukt svettig. Förresten går mitt gratiskort ut på måndag, så ska bestämma mig ifall jag ska köpa ett gymkort eller inte, får se :/
Ska i alla fall till Skövde imorgon efter skolan och köpa present till Hedda som har "födelsedagsfest" på lördag, sen så ska jag passa på att köpa några saker som jag behöver :)

Rösta på mitt foto :)

Hej kära bloggläsare!
Skulle vara sjukt glad om ni kunde rösta på mitt bidrag till "Fånga känslan" på Dayviews. Tar endast 2 sek och kostar dig ingenting :)

Ingen rubrik

Hej alla fina!
Ska snart va med Clara, vi tänkte gå och fika på Njuta, om det är öppet ;)
Har haft sån där sak på Facebook att man ska skriva sanningar om sig själv för varje person som gillar, fick typ 45 stycken, och nu är jag färdig med alla sanningar. Nu ryms hela min Facebook med andras sanningar, haha!
Uppdaterar senare :D

Can anybody find me somebody to love?


Don't stop follow my blog!

Hehe, dags för ännu ett sjukt meningslöst inlägg! Men har en sak jag vill säga:
Sluta inte läsa min blogg! Har redan planerat allt roligt för december, julkalender, tävlingar osv.

There's always one girl who are prettier than you, but you must find one guy who doesn't care

Såg just senaste avsnittet av Modelljakten, och åt ckokladbollar.
Är ni också som jag? Man säger till sig själv att "Nej, nu måste jag skärpa mig. Ät bara sånt där en gång i veckan!", och sedan sitter man där en torsdags kväll och äter lite godis och kommer på sig själv att man faktiskt redan har ätit godis två gånger i vekckan och denna kväll lär ju inte va den sista.
Så sitter man där, kollar på 12 snygga tjejer med helt perfekt kropp..och äter godis/chips/kakor(!) (ja allting sådant ni vet) och vet att den där kroppen lär ju inte jag få.
Typiskt mig!

Bild från Mallorca, tykte den passa in lite :)

Happy b-day to Hedda!

Hej!
Dålig jag är på att uppdatera jag vet, men hur kul kan det va att läsa om vad jag gör på dagarna igentligen?
Var på mammas affär igår, är alltid där på tisdagar och fotograferar. Varför är man alltid så trött på just tisdagar?
Ska snart åka iväg på Zumban, så måste skynda mig med det här inlägget så att jag hinner iväg. Har gått där tre gånger nu och idag blir fjärde, har verkligen inte ändrat mina åsikter om att det är kul, bara svårt att hänga med! :D
Idag fyller Hedda år förresten, så får bli en bild på henne :)

Tjejkväll

Om några timmar kommer Ella och Hill, vi ska göra mat och ha det kul. Vi ska alltså ha en mini-tjejkväll, längtar :D


Klipptid

Hej alla fina!
Har bokat tid hos frisören imorgon så ska klippa mig. Ska nog klippa bort allt slitet, så det lär bli rätt kort, och sen kanske jag klipper så min lugg (som jag håller på att göra så den växer ut) passar till att ha mittbena. Hoppas det blir bra, brukar inte bli så nöjd när jag klippt mig hos frisör, men i värsta fall får jag ju fixa det själv hemma (som jag brukar ;)).
Dödade en spindel nyss, kommer säkert regna inatt :(


New shoes

Har nya skor från Shepherd, så sjukt sköna, med äkta ull!


Kalas

Förlåt för så seg uppdatering, jag som just lovat att börja blogga mer.
I alla fall så ska jag idag till min kusin som fyllde år i torsdags, men idag är själva det stora kalaset eller vad man säger. Hon han fyllt 10 år, så grattis till dig Tuva!
Vaknade idag av att Linda (min moster) kom och krama mig, sen kom min kusin också, så gullig hon är!
Ska sluta prata om sånna tråkiga saker nu och fixa mig så vi hinner i tid till kalaset :)


2 födelsedagar

Godmorgon mina prinsar och prinsessor!
Var i STAN igår, dom säger byn här men jag är så van vid att säga stan så säger det här också. Var inne på JC och leta efter ett par svarta jeans men hitta inga som satt riktigt bra.
Lite senare åkte jag till min farmor och farfar för farmor fyllde år. Och idag fyller min kusin Tuva år så ska åka och fira henne lite och senare ska jag nog va men Betty :)


I dream myself back to amazing memories


Skaffa en dröm

Vet bi vad jag skrattar åt, och vad jag faktiskt (tyvärr) tycker är lite konstigt?
Ni vet när någon säger att "jag ska bo kvar här när jag blir stor, jag vill ha det som det alltid har varit", då skrattar jag. Jag menar, kom igen! Ska du inte ens byta hus? Visst, det är ju klart du kan bo kvar här, ingen hindrar dig från det. Men du kanske endå ska ut och kolla runt lite i andra städer, kanske bor du där i ett år och kommer sedan på att, nej jag gillar nog min hemstad bättre!
Själv tycker jag det är viktigt att komma ut lite och se sig omkring, åtminstone att flytta till ett nytt hus i staden. Jag siktar där emot lite högre än andra gör kanske, jag vill bosätta mig någonstans i USA. Först va utbytesstudent där och se om jag gillar det, sen flytta dit med typ en kompis, hitta en fin kille och sen skaffa eget.
Man ska alltid ha en dröm, ett mål som man ska sikta mot och sen när man kommer dit så skaffar man ett nytt mål.
Men alla har ju olika åsikter, och det är ju bra, tänk om alla var likadana liksom :o

Men som sagt, gör det du själv vill i livet, följ hjärtat och din magkänsla. Ingen annan ska bestämma hur du ska göra när du blir stor!


Lastbil

Är just nu på väg till Älmhult, morfar hämtade mig med lastbilen och snart ska vi ta av ett lass. Jag måste säga att det faktiskt är rätt kul att åka lastbil, man ser så mycket!
Jag ska vara i Älmhult tills på lördag, bodde ju där när jag var liten så har några kompisar där (okej, typ två stycken jag ska träffa, men ändå).