four photos

Hallå där!
Alla vet väl att det är midsommar idag (eller igår blir det väl), så i morse väckte min pappa mig och frågade om jag ville hänga med till Skara Sommarland, självklart ville jag det. Så hela tjocka (haha, nej inte tjocka så, utan mer som att vi är många) familjen följde med.
Vi invigde dagen med gruvbanan, inte världens roligaste men helt okej. Sen körde vi några andra och sen åt vi mat. När vi var färdiga stack jag, Moa, Joel och André bort till tranan för att åka den, så då gjorde vi det. Och sedan gick vi bort till den stora Go karten och görde lite Go kart, själv kom man 2a då *stolt* haha, nä men alltså jag hade vunnit om inte en tjej hade pröjsat in mig mot väggen så jag typ stanna.
Sen åkte vi lite mer awesome saker som t ex vikingen, new ton oså.
När vi kom hem så åt vi 3 rätters och sedan gick jag upp till Moa och Clara, har även plockat lite blommor. Får väl se om jag drömmer om någon inatt? ;)  Sen så dunka vi FEST HOS MANGE!!, helt awesome!!!


silju97

Kjempe fin blogg :D

-Stikk innom vår en tur da? ;)

2011-06-25 13:11:28
URL: http://www.silju97.blogg.no
julia[foto&vardag]

F1 fin blogg :)

2011-06-25 13:56:45
URL: http://jjuliassellin.blogg.se/
Anonym

Låter som en ganska bra dag! :) Skara sommarland är lite roligt, jag har bara varit där en gång för jättelänge sen, men ändå. ;)

2011-06-26 10:47:02
Anonym

Rösta snälla på min klänning(;<3 http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=9Jbmf02tpGIF4MRBUM8fHEzrqpCZsNDoXcR1ZGhFMpIG3aFKkCpr#Gallery

2011-06-26 12:50:20
URL: http://cocogirll.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR...
› Inget i min blogg får kopieras.
› Jag loggar inte in på andras bloggar och "fixar" saker.
› Jag gör varken betaldesigner eller gratisdesigner.

Och en sak till - om du inte hade vågat säga det till mig öga mot öga, det borde du inte kommentera i min blogg.



NAMN

MAIL

URL



Spara uppgifter?
Trackback